Блог пользователя - Павло

На Черкащині 2823 суб’єкти господарювання – юридичні та фізичні особи використовують 6543 реєстраторів розрахункових операцій. Наразі 922 касових апаратів (14 %) уже формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери Міндоходів. Ще 524 одиниці касової техніки новітнього зразка підприємці замовили і передплатили. Проте, за словами заступника начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Павла Шпундри, значна кількість власників РРО досі не готова до переходу на звітність у режимі «он-лайн».

Тема для Блога: 
  |   Павло   |   13.06.2013, 22:00   
ГУ Міндоходів у Черкаській області приймає скарги на «сервісників» і гарантує власникам РРО сприяння та підтримку

Працівники Міндоходів Черкащини встановили факт кримінального правопорушення щодо ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах, яке вчинили посадові особи товариства, що спеціалізується на гуртовій торгівлі зерном. Зі слів заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області Сергія Вінніка, посадовці товариства продали понад 6 тис. тонн кукурудзи, проте не забезпечили нарахування та сплату до бюджету податків з такого продажу.

Тема для Блога: 
  |   Павло   |   13.06.2013, 21:47   
Викрито продавця кукурудзи, який ухилився від сплати понад 2,8 мільйонів гривень податків

За 5 місяців 11213 юридичних і фізичних осіб області стали власниками безкоштовних електронних ключів. Їм сформовано 15 тисяч посилених сертифікатів. Найактивнішими користувачами безкоштовного сервісу Міндоходів залишаються фізичні особи - підприємці та громадяни (9429 або 84 відс. у загальній кількості клієнтів). Про це поінформував заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Павло Шпундра.

Тема для Блога: 
  |   Павло   |   12.06.2013, 15:04   
Понад 20,5 тисяч черкаських платників використовують безкоштовні електронні ключі
Подписаться на RSS - Блог пользователя - Павло