25.10.2016, 15:25

У Києві сталася масова бійка зі стріляниною: двоє поранених

Марина Началова | Все новости автора

У столиці напередодні стався інцидент з використанням травматичної зброї. До лікарні доставили двох чоловіків із вогнепальними пораненнями.

Ввечері до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про бійку біля кафе на вулиці Клименка. На місце події виїхали працівники патрульної поліції. Новину передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.<

Згодом до управління поліції надійшла інформація від лікарів про те, що до медичного закладу доставили двох чоловіків із пораненнями у живіт. Попередньо – із травматичної зброї.

На цей час слідчо-оперативна група управління опитала потерпілих. Вони повідомили, що до них на вулиці підійшли незнайомі чоловіки, зав’язалася розмова, яка переросла у бійку. Кожна зі сторін покликала на допомогу друзів. Конфлікт завершився пострілами із травматичної зброї.

Патрульні доставили до Солом’янського управління поліції два автомобілі, у яких було восьмеро чоловіків. У них вилучено телескопічну палицю, речовину, що нагадує марихуану і травматичний пістолет.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

На цей час потерпілі відмовили від написання офіційних заяв щодо нанесення їм тілесних ушкоджень і не мають ні до кого претензій. Ведеться слідство.

Теги новостей: