12.11.2016, 22:50

У Запоріжжі вдалося затримати кримінального авторитета

Юлия Градовская | Все новости автора

Під час затримання та обшуку автомобіля у зловмисника було вилучено арсенал зброї та наркотики.

Управлінням кримінальної поліції ГУНП в Запорізькій області спільно з Департаментом карного розшуку Національної поліції та СБУ в Запорізькій області в ході проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів у відношенні осіб, які впливають на криміногенну ситуацію в державі, 11 листопада 2016 року було затримано кримінального авторитета на кримінальне прізвисько «Григора».<

оружие

За оперативною інформацією затриманий підтримує тісні зв’язки з кількома «злодіями в законі», які мали судимості за ряд тяжких злочинів, передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Запорізької області.

наркотики

Під час затримання та обшуку у «злодія в законі» та його автомобіля вилучено револьвер з 7-ма набоями, гранатомет РПГ-18, 3 гранати Ф-1 з запалами сучасного виробництва, близько 100 г. марихуани, державні номерні знаки з викрадених автомобілів, радіостанція, яка була налаштована на поліцейські канали.

гранаті

Триває ще ряд обшуків.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 КК України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально - процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

улика

12 листопада 2016 року йому планується повідомлення про підозру за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України за скоєння розбійного нападу з використанням вогнепальної зброї.

оружие

Теги новостей: