19.11.2016, 14:53

П'яний ужгородський священник на BMW X5 під час затримання наклав на поліцію "прокляття" й "анафему"

Марина Началова | Все новости автора

У прес-центрі патрульної поліції Мукачево повідомили, що в Закарпатській області патрульні зупинили машину BMW X5 за порушення ПДР на вулиці Гагаріна.

В ході спілкування з автомобілістом і перевірки прав один з пасажирів поводився вкрай агресивно, хапався за форму поліцейських, перешкоджав їх роботі, матюкався, а потім хотів навіть втекти з місця інциденту. Копи добре зреагували і зловили порушника.<

Через невиконання законних вимог та злісну непокору поліцейські патрулі були змушені закувати чоловіка в наручники. Власник автомобіля та його пасажир - затримані. Вірогідно, вони перебували в алкогольному сп'янінні, - сказано в повідомленні.

Те, що вони нетверезі, підтвердив і лікар, який виписав відповідний висновок. Вже в Закарпатському наркологічному диспансері агресивний пасажир повідомив правоохоронцям, що є священиком.

У міському відділі на порушників копи склали адміністративні акти за непокору поліцейським, а на водія за водіння в алкогольному сп'янінні. Справу по святішому отцю - любителю випити передадуть до суду.

Теги новостей: