24.11.2016, 08:40

У Рівному під час розбійного нападу невідомі в балаклавах заволоділи 3 млн гривень

У Рівному невідомі, озброївшись битою і пістолетом, скоїли розбійний напад, відібравши у працівників одного із фінансових товариств пакунок з грішми.

Цю новину передає "Час Пик" з посиланням на Відділ комунікації поліції Рівненської області.<

Близько 19 години 22 листопада до поліції повідомив 24-річний здолбунівчанин, що троє невідомих осіб, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи пакетом із грошима.

Зі слів 34-ох та 24-річних працівників одного із фінансових товариств, близько 18:40 години у під’їзді будинку на вулиці Соломії Крушельницької в обласному центрі троє невідомих у балаклавах скоїли напад.

Потерпілі розповідають, що зловмисники розпилили газовий балончик в обличчя чоловікам, нанесли битою кілька ударів та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вирвали з рук пакунок з грішми. Нападники заволоділи 900 тисячами гривень, 50 тисячами доларів США та 40 тисячами євро.

За фактом розбою, спрямованим на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою осіб, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України.

Поліцейські проводять оперативні заходи та слідчі дії щодо встановлення осіб зловмисників та з’ясовують усі обставини скоєного злочину. Нападникам загрожує позбавленням волі від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Теги новостей: