Торт " Пропиканка "

 

Склад для тіста: 2 склянки води; 1,2 ч.л. солі; 150 гр маргарину; 2 скл.муки; 6 яєць.

Склад для крему: 1 літр молока; 1 скл. цукру; 5 ст.л. муки; 300 гр вершкового масла; 2 ст. л. коньяку.

Для прикраси: 1 п. желе для торта; ківі; ананаси консервовані; апельсини .
 

Время приготовления: 
50

 

.

Спосіб приготування. Тісто: В каструлю виливаємо воду, сіль, маргарин і довести до кипіння безперервно помішуючи всипати борошно і варити 1-2 хв. Тісто охолодити і ввести яйця. Кондитерський мішок заповнити тістом і видавлювати на деко у вигляді решітки та випікати ( 3 коржі). Крем: Молоко розігріти, додати цукор. В невеликій кількості молока розвести борошно; влити в молоко і варити до загустіння. Крем охолодити і додати масло і коньяк. Кожен корж змастити кремом і викласти фрукти. Верхній корж змастити кремом викласти фруктами і залити желе для торта

5
Your rating: None Average: 5 (4 votes)
Последние добавленные рецепты
паштет из свиного сала Паштет из свиного сала - рецепт с пошаговыми фото

Такой паштет можно готовить как из свежего, так и из...

Рецепт салата "Мужские грезы" Рецепт салата "Мужские грезы" с говядиной

Классический рецепт салата...

Мясной хлебец с яйцом Мясной хлеб "Митлоф" с яйцом: пошаговый рецепт

Мясной хлеб "Митлоф...

Похожие рецепты
торт спартак Торт "Спартак" по классическому рецепту: с фото, видео

Классический...

Безглютеновая диета: кокосово-лимонный кекс-торт
1. Нагреть духовку до 180 градусов...
Торт "Вдохновение"

Для замешивания песочного тесто,...