09.11.2016, 10:29

Акторам серіалу "Свати" на 3 роки заборонили в'їзд в Україну

Настя Миловидова | Все новости автора

Державна прикордонна служба заборонила в’їзд в Україну на три роки російським акторам театру та кіно Ніколаю Добриніну та Людмилі Артем’єєвій. 

Цю новину передає Час Пік із посиланням на ДПСУ.<

8 листопада в залізничному пункті пропуску «Харків- Пасажирський», під час паспортного контролю пасажирів, які слідували поїздом до Москви, співробітники Держприкордонслужби перевірили інформацію про можливе порушення громадянами РФ, Добриніним М.М. та Артем`євою Л.В. (російські актори театру та кіно) законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях.

Прикордонники встановили, що такі факти дійсно мали місце. У зв’язку з цим, на підставі ст. 204-2 КУпАП (Порушення порядку в’їзду/виїзду на/з ТОТУ) та ст. 13 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» відносно даних громадян РФ було складено протокол про адміністративне порушення за ст.204-2 КУпАП та заборонено їм в’їзд в Україну терміном на 3 роки. Громадяни РФ відмовились від присутності в суді та залишили територію України.

Теги новостей: