19.01.2017, 07:44

Вища освіта в Польщі - європейська якість за доступною ціною

Анастасия Ягужинская | Все новости автора

Сьогодні здобуття вищої освіти закордоном вважається не тільки модним, але і досить престижним. Багато випускників українських шкіл намагаються вступити в один з європейських ВНЗ. Але якщо вартість навчання в Німеччині або Швейцарії може виявитися досить високою, то польські ВНЗ в цьому відношенні можна вважати більш доступними.

Варто відзначити, що багато польських університети ведуть навчання на декількох мовах. Природно, це польський, але також дуже популярно отримання освіти англійською.<

Хочете отримати середню або вищу освіта в Європі, вивчити або підтягти свій польський на мовних курсах? Українсько-Польський Центр Освіти "UniverPL" надасть всебічну підтримку на всіх етапах підбору навчальних закладів, надходження і безпосередньо навчання!

Вартість навчання польської мови може залежати від обраного ВНЗ та престижності спеціальності. Юридичні напрямки завжди коштували більше ніж основна частина інших спеціальностей. Сьогодні магістратура Польщі буде чудовою нагодою отримати диплом, який буде визнаний усіма країнами європейської спільноти. З такою освітою у вас не виникне проблем з пошуком роботи. У будь-якій європейській країні ви зможете успішно застосувати отримані знання і почати просування по кар'єрних сходах. А в нашій країні фахівці з закордонною освітою можуть розраховувати отримати роботу на дуже вигідних умовах.

Багато університетів та інститутів Польщі пропонують своїм студентам можливість навчатися на заочному відділенні. Але такий вид навчання доступний не для всіх спеціальностей і для отримання ступеня магістра потрібно навчатися на стаціонарному відділенні. Також деякі ВНЗ пропонують іноземним студентам пільгові умови вступу. Перш за все, це означає відсутність вступних іспитів.

Також варто відзначити, що при вступі до польського ВНЗ кожен іноземний студент отримує тимчасовий вид на проживання, який поширюється на весь термін навчання. Але, крім цього, даний період буде зарахований при отриманні права на постійне проживання в Польщі. Наявність тимчасової посвідки на проживання в Польщі дає можливість безвізового відвідування всіх країн, які входять до складу ЄС.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: