08.08.2018, 18:47

Громкий скандал из-за участницы проекта "Танці з зірками": журналисты сделали важное заявление

Настя Миловидова | Все новости автора
марченко

Совсем скоро зрители увидят новый сезон популярного проекта "Танці з зірками". Свое участие в  шоу подтвердила телеведущая Леся Никитюк, которая передала эстафету Артему Гагарину и Оксане Марченко.

Возможное появление на паркете Марченко - супруги кума Путина Медведчука, возмутило журналистов "Телевизионной службы новостей", передает Час Пик.<

На фейсбуке корреспондента «ТСН» Ивана Гребенюка появилось открытое заявление сотрудников телевизионной службы новостей, в котором редакция выражает несогласие с возможным появлением Марченко в шоу "Танці з зірками".

Приводим текст на языке оригинала: 

"Ми, журналісти Телевізійної служби новин, дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу «Танці з зірками» на «1+1» може взяти участь Оксана Марченко.
Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації Путіним. Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна. Подружжя жодного разу за роки війни не засудило російську агресію на Донбасі та анексію Криму.
Навіть той факт, що шоу є розважальним, не виправдовує появи дружини Медведчука Оксани Марченко в ефірі нашого телеканалу.
ТСН як невід’ємна складова «1+1», завжди чітко і послідовно стояла на позиціях територіальної цілісності, незалежності та збереження суверенітету України. Для нас – це не чужа війна. А патріотизм – не просто слова. Репутація ТСН – це репутація кожного з нас.

Як колектив ТСН, ми не можемо вплинути на інший проект каналу, але залишаємо за собою право публічно висловлювати свою позицію щодо цієї ситуації і хочемо запевнити, що рішення каналу «1+1» не позначиться на редакційній політиці Телевізійної служби новин".

Читайте еще: "Все у них с Муратом нормально", - отец Ани Лорак вступился за мужа-изменщика