22.09.2018, 08:18

Як вибрати вечірню сукню за типом фігури

Анастасия Ягужинская | Все новости автора
Як вибрати вечірню сукню

Сукні – це незамінна річ, яка повинна бути в базовому гардеробі кожної жінки. Легкі або теплі в'язані або трикотажні, з довгими чи з короткими рукавами – за допомогою жіночої сукні можна створювати незвичайні образи на кожен день в будь-який час року, достатньо лише підібрати потрібний фасон і тканину. Не важливо, який стиль в одязі ви віддаєте перевагу, серед безлічі варіацій жіночих моделів можна підібрати модель, яка ідеально підійде саме вам.

Стильні сукні в інтернет-магазині<

В інтернет-магазині від українських виробників під брендом «Jhiva» ви зможете вибрати і замовити жіночі сукні від Jhiva різних видів. У асортименті представлені як повсякденні, так і більш ошатні моделі, прикрашені нашою власною вишивкою або принтами, і доповнені оригінальною фурнітурою.

Як вибрати вечірню сукню за типом фігури

Сукні для фігури "Груша". Ідеальний варіант - приталене плаття зі спущеними плечима і спідницею нижче коліна. Варіанти наряду А-силуету зі спідницею-сонце теж відмінно підійдуть. Проте варто пам'ятати, що з таким типом фігури важливо відводити акцент від стегон. Тому пишні спідниці ні в якому разі не підійдуть. Якщо у вас тип фігури "груша", а зріст маленький, то від суконь міні і до коліна варто відмовитися: краща довжина сукні для вас - міді і максі. Також вигідно підкреслюють фігуру вечірні сукні на тонких бретелях. До речі, ці правила діють як при виборі суконь для худих, так і при виборі вечірніх суконь для повних.

Сукні для фігури "Пісочний годинник". Дівчатам з такою статурою неймовірно пощастило. Вони можуть носить сукні будь-яких силуетів, навіть самі обтягуючи. Асиметричний крій, тонкі бретелі, волани на плечах - нічого не зможе зіпсувати фігуру "пісочний годинник".

Сукні для фігури "Яблуко". Кращим варіантом вечірньої сукні для фігури "яблуко" є плаття з корсетом. Також звузити талію допоможуть наряди з драпіруванням в області живота або з вилкоподібними виточками нижче талії. Блискучі наряди також візуально витончують силует. Придивіться до суконь в грецькому стилі і фасони ампір - завищена лінія талії і драпірування представлять вашу фігуру в найкращому вигляді.

Сукні для фігури "Прямокутник". Вечірні сукні для такого типу фігури можуть бути різноманітними. Можна зробити акцент на талії або стегнах. Наприклад, сукні зі спідницею з рукавами-воланами розширять лінію плечей і стегон, що візуально звузить талію. Також можна вибирати сукні-футляри і надягати на них тонкий ремінець на талію. Глибоке декольте з V-подібним вирізом, як не дивно, теж приверне увагу до талії.

Сукні для фігури "Перевернутий трикутник". Тонкі бретелі і V-подібний виріз - кращі друзі дівчат з фігурою "перевернутий трикутник". Це візуально звузить лінію плечей. Також відмінно підійдуть вечірні сукні з акцентом на стегнах, щоб врівноважити параметри. Наприклад, наряди А-силуету, а також сукні з корсетом на талії, теж приверне увагу до стегон і талії одночасно.