12.07.2017, 10:20

Як правильно обирати гаражні ворота у Львові, розповість brama-market.lviv.ua

Коли мова заходить про вибір гаражних воріт, треба пам’ятати декілька особливостей, які грають чи не найголовнішу роль. Це і товщина наповнювача, і механізм балансування і, особливо важливий пункт, - особливості вашого отвору.

Про які саме технічні характеристики йде мова, ми зараз розповімо детальніше. Каталог гаражних воріт у Львові дивіться на нашому сайті.<

Технічні характеристики секційних воріт в гараж

Гаражні вироби володіють декількома особливостями, які повинні бути помічені під час вибору системи.

Зашивка
 
Сендвіч-панель, товщина 40-45 мм;
 
Ресурс
 
Мінімальний – 25 тисяч циклів;
 
Балансування
 
Пружини розтягнення/торсіонка;
 
Фурнітура
 
Оцинкована або нержавіюча;
 
Товщина сталі
 
0,4 – 0,7 мм;
 
Теплова ізоляція Завдяки сендвічу та утеплювачам висока.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАЖЛИВО ЗНАТИ!

Ворота з сендвіч-панеллю володіють захисними властивостями, а саме захистом від підважування. Таким чином, їх дуже складно зламати, вони гарантуватимуть безпеку вашому гаражному приміщенню.

Вартість гаражних моделей

Пам’ятайте про те, що ціна буде залежати від виробника та габаритів: Алютех 2500*2000 мм – 450 €, Рітерна такого ж розміру – 600 €.

Потрібні опції, які можна встановити на гаражні брами

Найголовнішим додатком до будь-яких гаражних систем виступає автоматика. Вона не лише може допомогти вам керувати конструкцією дистанційно, але й також може прискорити цей процес.

Найбільш популярними на території України є приводи від італійських заводів Найс, Фаак, Каме. Це пов’язано з тим, що електроніка цих виробників адаптована до роботи в кліматичних умовах України. Безліч тестувань довели, що італійські двигуни можуть здійснювати роботу за умов від -25 до +50 градусів. Тож електроворота на сьогодні – це найбільш поширений тип гаражних систем.

Додайте до своїх воріт хвіртку, якщо хочете прискорити процес входу та виходу. Хвіртка не лише допоможе зекономити ресурс роботи стулки, але й надасть їй більш сучасного вигляду.

Інші варіанти воротних моделей

Якщо за якихось причин ви не можете встановити секційні брами, придивіться до ролет в гараж. Це алюмінієві панелі, які у процесі відкриття скручуються у спеціальний короб, встановлений прямо під стелею. Існує декілька варіант монтажу, таким чином, ви можете не хвилювати щодо питання економії простору. Ролетні ворота – це вигідний варіант, який можна вмонтувати на будь-який гараж.

Чому слід купити продукцію у нашої компанії?

Ми пропонуємо доступні ціни на гаражні і вуличні брами, величезний асортимент промислових воріт, автоматичних двигунів, шлагбаумів і захисних ролет. Гарантуємо 5 років сервісної підтримки кожному клієнту, а куплений товар доставляємо за власний рахунок.

ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ від компанії «БРАМА МАРКЕТ» Львів: купуйте одночасно систему на гараж і автоматичний двигун італійської фірми для керування нею – і отримуйте знижку у розмірі 150 €!

Мережа офісів автоматичних воріт по Україні «Брама Маркет» - Львів, Полтава, Рівне.

теги: