4 онлайн гри, які зроблять вас стратегом

Ольга Станішевська | Все новости автора

В просторах інтернету є безліч різних розважальних ігрових сайтів. Вони несуть в собі величезну кількість ігор різної тематики. Браузерні ігри – різновид онлайн ігор, які не потребують установки. Від звичайних дитячих іграшок до сучасних стратегій в реальному часі.

<

Майже всі онлайн ігри, наприклад, на сайті http://gg.org.ua/, не потребують сторонніх плагінів, але з поліпшеною графікою потребують програми, такі як Unity Web Player і інші.

Одними з найбільш відомих ігор є:

Конфлікт: Мистецтво війни – військова стратегія в реальному часі. Покращуючи війська, захоплюючи чужі міста і захищайте свої. Гра супроводжується музикою від композитора Assassin's Creed і Hitman.

Спарта: Війна імперій – онлайн стратегія про Велику Спарті. Наймайте гладіаторів, тренуйте війська, укладаєте союзи з іншими імперіями. Висока графіка з приємним звучанням і музичним супроводом.

Шлях лордів – класична MMORPG, мета якої проходження квестів, поліпшення героя і його компаньйона. Високоякісна графіка і приємне звукове оформлення.

Війна престолів – військова стратегія. Ви ведете свою армію до перемоги і отримання одного з семи тронів полеглих правителів. Створюйте свій замок, укладайте контракти і вигравайте сутички з ворогом.

Браузерні ігри залучають гравців тим, що вони не потребують установки, все що потрібно – це вихід в інтернет, реєстрація на певному сайті. Так само – це спосіб заспокоїться, поспілкуватися з іншими гравцями в реальному часі. І сам факт того, що ти просунувся в грі далі своїх друзів, робить людину більш впевненою в собі. Браузерні ігри – ігри free to play, тобто безкоштовні, і не потребують покупці повної версії.

Але не варто забувати про ігрової залежності. Ігровий світ не повинен замінювати реальний. І крім того, на таких дуже захоплених гравцях заробляють – існують рідкісні предмети, які потрібні для прокачування героїв, створення броні, з дуже маленьким шансом дропа в певних місцях. Гравці, які втратили надію знайти їх, купують їх за реальні гроші. Є цілі співтовариства, спрямовані на видобуток і продаж таких ресурсів. Також існує буст аккаунта – люди платять гроші за те, що хтось пройде за них боса, поліпшить фортецю та багато іншого, що йому самому зробити не під силу. Грайте в ігри і не піддавайтеся подібним махінаціям.