14.11.2016, 18:25

Романтична мода - жіночна сучасність

Ольга Станішевська | Все новости автора

Кажуть, що романтизм і жіночність - мода минулих днів. Але навколо нас і так багато технологій, життя летить все швидше і швидше. Один із способів врівноважити сучасність і минуле - додати в свій гардероб романтичні наряди.

Мереживо<

Найперша частина моди ери романтизму - це мережива. Їх можна знайти майже в кожному предметі одягу: сукні, панчохи, сумки, головні убори, светри, штани, навіть ювелірні вироби. Щоб виглядати романтично, не потрібно одягати гіпюрові сукні-максі, комірці, досить простого сарафана з мереживною оборкою, невелику стрічку на шию, як прикрасу.

Вишивка

Вишивка цінувалася в усі часи, так як вона прикрашає будь яку річ. При цьому ви можете вибрати одяг з красивими геометричними візерунками, рослинними композиціями в різних стилях і кольорах. Подивіться вишиті плаття на svitstyle.com.ua, це дійсно жіночно і автентично.

Квітковий візерунок

Речі з квітковим візерунком обов'язкові в гардеробі жінки. Це можуть бути різні тканини: ситець, штапель, шовк. Троянда вважалася найбільш романтичною квіткою, тому її використовували в якості візерунків на сукнях, пальто і гаманцях. Сьогодні ви можете навіть знайти джинси з квітковим забарвленням.

Є ще один варіант - гобеленові тканини. Жакети з них ви купите в вінтажних магазинах.

 

Черевики

Пара черевиків на невеликому каблуці на шнурівці - це справжній ексклюзив. Вони можуть бути чорні, слонової кістки, білі, рожеві, коричневі і темно-сині. І, звичайно, черевики носять і зі спідницею, і з брюками.

Що завершує моду епохи романтизму? Ідеальна пара панчіх. Ви можете знайти за коліно, високі на стегно багатьох квітів, моделей і розмірів. Фактура теж буває всяка - від павутинки до великої сітки.

 

Романтичні прикраси та аксесуари

Перли, камеї і ювелірні вироби арт-деко повинні бути у вашій скриньці. Запитайте свою матір і бабусю, якщо у них є якісь старовинні або антикварні прикраси. Також зараз є хенд-мейд, який можна придбати за доступною вартості. Краще вибирати вироби з золота, міді та інших жовтих металів металів, а потім додати перли, рожеві і фіолетові камені, а білі квіти довершать ваш зовнішній вигляд.

теги: