21.09.2016, 09:37

Як взяти гроші в борг без поруки?

Чи можна отримати потрібну суму грошей «під чесне слово»? Відповідь-так.

Більше того: ви можете взяти гроші в борг без поруки, навіть якщо ваше слово не дуже чесне, приміром, ви свідомо вводите в оману банк, завищуючи свої доходи. Банкам на це взагалі-то наплювати. Не повернете суму у строк – через деякий час вами займуться колектори. Якщо, звичайно, знайдуть, але це вже інша історія. У банків інша задача – залучити якомога більше клієнтів і роздати якомога більше позик під високу процентну ставку. «Драконівські» відсотки не тільки забезпечують високий дохід кредитора, але і заодно додатково страхують ризики неповернення (фактично, чесні позичальники розплачуються за любителів халяви). Перш ніж лаяти банки за жадібність, погляньте на ситуацію трохи інакше: саме з причини високої вартості кредитів без поручительства їх дуже легко отримати. Вибір програм воістину величезний, оскільки такого роду позиками «промишляють» не тільки великі брендові банки, але і кредитори другого ешелону, і навіть невеликі регіональні банки.<

Два способи отримати кредит без поруки.

1. Кредитна карта. Принадність у тому, що оформити картку можна не просто швидко, а майже миттєво – менше ніж за годину. І найприємніше, навіть не виходячи з дому. Заповнив онлайн-заяву (посилання на форму), відправив, через кілька секунд отримав список банків, які дали попереднє схвалення, протягом години розмовляв з менеджером, на наступний день (максимум через 2-3 дні) отримав картку з кур'єром. Можна і піти в банк, процедура в принципі та ж. А чим більше документів пред'явиш, тим вище буде кредитний ліміт; якщо ви себе не заплямували несплаченими боргами, працюєте і не виглядаєте бомжем, то отримати кредитну лінію на 150 -200 000 дуже легко. Перешкодити може зовсім вже відверта брехня в анкеті.

2. Беззаставний споживчий кредит. Метушні з оформленням буде побільше, принаймні, банк доведеться відвідати особисто. А якщо вам потрібна дуже солідна сума (більше 500 000), але ні поручителів, ні застави ви надавати не готові, доведеться попрацювати і пособирать документи, які підтверджують, що у вас щось є за душею. Вище всього котирується довідка з високою зарплатою, але до неї добре б ще мати у власності автомобіль, або квартиру, або частку в квартирі, або дачну ділянку. Відбирати всього цього банк не буде (принаймні відразу), але до позичальника ставляться лояльніше, якщо бачать, що він не гол як сокіл.

Знайти підходящу вам кредитну програму «без застави та поручителів» можна з допомогою порталу для позики грошей.

Нарешті, якщо гроші потрібні терміново, і не надто велика сума (до 30 000-50 000), і немає часу збирати хоч якісь довідки і чекати два-три дні, поки випустять карту – можна відкрити мікропозику. Ніяких тобі поручительств, ніяких зайвих питань, анкетні дані якого перевіряють умовно або не перевіряють взагалі, все вирішується за 10-15 хвилин, а гроші можна отримати на картку. Втім, колектори у МФО відповідні: ходять чутки, що їм гроші повертають завжди, не ви, то ваші родичі.

Гроші-в-борг.ком.юа радять: беручи гроші в борг без поруки та застави, не захоплюйтеся і тверезо оцінюйте свої можливості. І не лінуйтеся вивчати ринок, наприклад, за допомогою рейтингів кредитних програм.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: