22.11.2016, 09:32

На Хмельниччині стався шокуючий інцидент: комунальники відключили газ пенсіонерці, яка не може ходити

Юлия Градовская | Все новости автора

На Хмельниччині працівники газової служби самоправно пробралися на приватну територію та відрізали газову трубу.

91-річна жителька не могла сплачувати за газ тому, що не може ходити. Протягом останніх років рахунки сплачував її син, з яким газовики завчасно домовлялися про зустріч. Вони раніше завжди приходили з касовим апаратом, щоб той зміг оплатити рахунки. За останній рік ніхто з чоловіком не зв’язувався.<

«Я побачила у вікно, що на подвір’ї газівники щось роблять біля труби. Коли вийшла запитати, що саме вони роблять — у відповідь почула лише сміх. Комунальники перерізали трубу та поїхали геть», — бідкається Антоніна Онуфрієвна.

Пенсіонерка рятувалася від холоду пляшками з гарячою водою та палінням в пічці, яка не могла обігріти все приміщення. Через це по ночах доводилося сильно мерзнути.

Коли справою зайнялися журналісти, у «Хмельницькгазі» конфлікт постаралися швидко вирішити. Одразу ж перерахували борги пенсіонерки — вони, дивним чином, виявилися набагато менші, ніж були зазначені раніше. Під час візиту журналістів у ВАТ «Хмельницькгаз» сину пенсіонерки Віктору було запропоновано розбити борг на декілька частин та негайно відновити газопостачання. Вже через три години після розмови, на подвір’ї 91-річної жінки кипіла робота — газівники приварили трубу та відновили газопостачання оселі.

Теги новостей: