23.11.2016, 09:33

У Тернополі стався шокуючий інцидент: вибухнув газ, є постраждалі

Юлия Градовская | Все новости автора

Через витік газу стався серйозний вибух - його результат місцеві жителі побачили, коли вибуховою хвилею почало піднімати каналізаційні люки, а з-під них виривався вогонь.

Випадкові перехожі отримали опіки.<

На місці працюють рятувальники. Вулиця Чехова перекрита, пише 20 хвилин.

Чотири вибухи на вул. Чехова пролунали ввечері у вівторок, 22 листопада, близько 17.20. Про це редакцію повідомила читачка, жителька одного з будинків на цій вулиці.

- Я почула перші два вибухи поблизу корпусу медакадемії. Виглянула у вікно, - каже жінка. - Пролунав третій вибух і я побачила полум'я. Четвертий вибух був біля закладу грузинської кухні. Вони були такі сильні, що аж важкі люки на вулиці попіднімало. Відразу ж зібрались люди, почали викликати аварійні служи.

На місці події журналіст побачила, що вул. За Рудкою перекрита від моста до перехрестя з вул. Чехова. На перехресті вулиць Чехова та За Рудкою стояли патрульні, рятувальники, служба водоканалу.

- Наразі нічого конкретного сказати не можемо, стався витік газу, - кажуть рятувальники.

В службі газу наразі кажуть, що проводиться розслідування.

В момент, коли стався виток газу і почало зривати люки, на вулиці Чехова проходили люди.

Дехто з них постраждав.

- Я йшов біля Чехова, 8 у напрямку відділення "ПриватБанку" по пішохідній зоні і люк, який там був, підняло майже до моїх плечей, - розповідає постраждалий чоловік Володимир. - А під ним був вогонь. У мене обпечено 6% тіла. Я зараз з опіками у лікарні. У чоловіка, який їхав зі мною у "швидкій" переламана права нога. Він був трішки вище, десь на Чехова, 20.

Теги новостей: