18.04.2013, 22:21

Кубок мира ФИФА официально презентован в Киеве

Петр Владимиров | Все новости автора

  Фото: ffu.org.ua

В четвер, 18 квітня, на НСК «Олімпійський» було презентовано Кубок Світу ФІФА. На офіційній частині урочистої презентації Кубку з вітальними словами виступили організатори події та запрошені гості, серед яких був і тренер національної збірної України − Олександр Заваров.<

В своїй промові Олександр Анатолійович зазначив, що йому надзвичайно приємно бути присутнім на цій події, оскільки він - учасник двох чемпіонатів світу, вперше має можливість бачити Кубок Світу настільки близько.

Подякувавши організаторам заходу, Заваров наголосив, що як тренер національної збірної він вірить, що Кубок Світу ФІФА приїде в Україну не на один день, а на чотири роки.

А тренерський штаб команди та футболісти докладуть максимум зусиль для того, аби це відбулось якомога швидше.


Учасники та гості заходу згадали і поки що найбільший успіх збірної України − вихід в 1/4 фіналу ЧС-2006 року в Німеччині - та висловили сподівання, що наша команда зуміє вибороти путівку до фінальної частини Кубку Світу, який наступного року пройде в Бразилії.

Кубок Світу ФІФА пробуде в Києві один день, після чого вирушить до Бельгії.

Всі охочі будуть мати можливість побачити головний трофей світового футболу та за бажанням сфотографуватись з ним на НСК «Олімпійський» з 14.00 до 20.00.

ffu.org.ua

Теги новостей: