01.06.2016, 22:52

Сукні з вишивкою – модний тренд літа 2016

Ольга Станішевська | Все новости автора

Напевно немає такої жінки та дівчини, в гардеробі якої не знайдеться сукні. Це й не дивно, адже сукня – надзвичайно жіночне вбрання. Як в холодну, так і в літню пору року, як на свято так і в будній день – вона завжди є доречною.

 Деякі жінки стверджують, що їм не личать сукні. Проте, можемо запевнити, що вони просто ще не знайшли ту модель, яка підкреслить саме їхню фігуру. Окрім того, вже доведено, що жінки в сукнях та спідницях більше приваблюють чоловіків, аніж жінки, одягнені в штани. Рекомендуємо визначити свій тип фігури та дізнатися, які сукні вам варто одягати, щоб підкреслити свої плюси. Таку інформацію можна з легкістю знайти в Інтернеті.<

Щоб виглядати привабливо та стильно треба також відповідати модним тенденціям. Для цього не обов'язково витрачати багато грошей та одягатися в модних закордонних бутіках. Стильне та якісне вбрання, зокрема сукні, виготовляють й українські виробники. Наприклад бренд “Фолк Мода” може похвалитися широким асортиментом одягу для жінок, чоловіків та дітей. В Інтернет-магазині за доступними цінами можна придбати трендові сукні, унікальні вишиванки, зручні футболки, світшоти, джинсовий одяг тощо.

Модним та зручним щоденним одягом є джинсова сукня. На такому вбранні вдало виглядає яскрава вишивка. Часто в таких сукнях вишивають окремі елементи: комірець, манжети, кишені тощо.

Все ж, найкращим варіантом для спекотного літа є легкі сукні з натуральних матеріалів. Трендом літа 2016 - є сукня з льону. В такому одязі ви почуватиметеся комфортно, адже натуральна лляна тканина не “парить”, дозволяє тілу “дихати” та є приємною на дотик.  Лляні сукні можуть мати різний крій: як вільний, так і приталений. Кольорова гама - найрізноманітніша: від темних, до насичених, яскравих відтінків.

Популярності набирають довгі, вільні сукні з вишивкою та широкими рукавами. Знамениті світові та українські бренди останнім часом активно випускають такі моделі.

Ще однією фішкою сезону є короткі лляні сукні яскравих кольорів, зокрема насиченого зеленого, червоного, синього, жовтого тощо. Практичним є те, що до цього вбрання личать як кеди, балетки, так і туфлі.

Сьогодні можна придбати сукні вишиті вручну та машинним способом. Будьте готові до того, що за плаття ручної роботи Вам доведеться заплатити більше. Тому, можна спокійно обирати одяг з машинною вишивкою, яка нічим не поступається ручній роботі.  Варто зауважити, що на сукнях часто зображають принтовану вишивку. На нашу думку, такі малюнки є недоречними. Тому, рекомендуємо надавати перевагу саме вишитому вбранню.

 

 

 

 

теги: