25.10.2016, 13:25

Киянин, що разом із попутниками виїхав з Житомира до столиці, зник без вісти

Марина Началова | Все новости автора

Столичні правоохоронці розшукують 25-річного хлопця, який не виходить на зв'язок із рідними. Відомо, що киянин мав їхати з Житомира до столиці разом з вісьмома пасажирами.

Батько зниклого розповів правоохоронцям, що 19 жовтня 2016 року син виїхав з дому на автомобілі «Мерседес Віто» з державними номерами АМ 7855 АІ до Житомира. Цю новину передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.<

Ввечері син сказав батькові, що збирається їхати до Києва, але, де саме він знаходиться, не повідомив. Після цього на телефонні дзвінки він не відповідав і до теперішнього часу він не повернувся додому.

Також працівники поліції встановили свідка, який бачив хлопця у Житомирі. На своєму автомобілі він направлявся в сторону Києва, взявши із собою близько восьми пасажирів.

Рудюк Денис Васильович, 1991 р. н., зріст 170 см, волосся світле, коротке. Характерні ознаки: на плечі лівої руки є татуювання у вигляді крил та слід від операції на лобі. Був одягнутий у балонову синю куртку, сині джинси, сині кросівки та кофту із горизонтальними полосами чорно-біло-червоних кольорів.

Якщо відоме місцезнаходження хлопця або маєте будь-яку інформацію про нього, просимо звертатися до Подільського управління поліції на вул. Хорива, 20 або телефонувати за номерами: (044) 425-24-34, 098-662-50-02, «102».

Теги новостей: