26.10.2016, 16:56

У Хмельницькому шукають земельну ділянку для створення зоопарку

Юлия Градовская | Все новости автора

Наразі петиція про створення зоопарку у Хмельницькому набрала необхідну кількість голосів та знаходиться на розгляді в департаменті архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Проект задекларований як інвестиційний. Місто виділить для нього земельну ділянку.<

Про це заявив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин під час брифінгу для журналістів 26 жовтня, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

«До зоопарку є величезна низка вимог, які регулюються низкою нормативних актів. Нам для того, щоб сказати «так» чи «ні» треба подивитися чи місто Хмельницький взагалі має відповідні земельні ділянки, які б відповідали нормам зоопарку, – каже міський голова. – Тут точно не потрібно поспішати, адже це об’єкт у якому варто врахувати все! Аби через рік це не обернулося для нас проблемою».

Олександр Сергійович підтвердив наявність декількох думок, де краще влаштувати зоопарк в місті. Є варіант розташувати його на вулиці Прибузькій з сторони річки Південний Буг.

«Там зоопарку я взагалі не бачу! Ми й так маємо проблеми з заплавом, – коментує Олександр Симчишин. – Розглядаємо як один з варіантів місце на вулиці Західно-Окружній (територія між Західно-Окружною, Нижньобереговою і проспектом Миру)».

Теги новостей: