27.10.2016, 16:55

Поліція затримала киянина, що зарізів знайомого

Марина Началова | Все новости автора

Відпочинок у розважальному закладі закінчився бійкою, під час якої 65-річний киянин отримав не сумісні з життям ножові поранення.

Цю новину передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.<

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про бійку, яка сталася в кафе на проспекті Ватутіна. Виїздом на місце слідчо-оперативна група встановила: під час з’ясування відносин між відвідувачами один із чоловіків кілька разів вдарив іншого ножем. Потерпілий від отриманих травм помер.

Правоохоронці оперативно встановили зловмисника, ним виявився 66-річний знайомий потерпілого. Також поліцейські з’ясували, що конфлікт між чоловіками виник на ґрунті випитого спиртного. Зрештою словесна перепалка закінчилася, один із учасників вийшов, а коли повернувся - із ножем накинувся на кривдника.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції внесені дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного у скоєнні злочину затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Раніше пенсіонер у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Теги новостей: