29.10.2016, 20:58

На Миколаївщині затримали 30-річного гвалтівника

Настя Миловидова | Все новости автора

Раніше повідомлялось, що у Миколаєві невідомий згвалтував 18-річну дівчину. Наразі його затримано, тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Цю новину передає Час Пік із посиланням на Відділ комунікації поліції Миколаївської області.<

До Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась 18-річна місцева мешканка із заявою про те, що відносно неї скоєно насильство.

Потерпіла розповіла, що приблизно о п’ятій години ранку вона познайомилась на вулиці із чоловіком, який запропонував провести дівчину додому. По дорозі невідомий, погрожуючи ножем, примусив заявницю вступити з ним у статевий зв’язок, після чого пішов, відібравши у потерпілої особисті речі.

Слідчим відділенням поліції було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.152 КК України «Зґвалтування», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Оперуповноважені служби кримінального розшуку встановили особу ґвалтівника. У 30-річного затриманого вилучено особисті речі потерпілої.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

 

 

Теги новостей: