30.10.2016, 16:58

Слідом за Джолі і Піттом: ще одна голівудська пара вирішила розлучитися

Настя Миловидова | Все новости автора

Після 12-ти років подружнього життя розлучається голлівудська пара. Англійська акторка Кейт Бекінсейл та її чоловік – американський кінорежисер Лен Уайзман – наразі знаходяться на стадії шлюборозлучного процесу.

Причина – надзвичайно популярні серед зірок Голлівуду «непримиренні розбіжності». Причому, інформація про те, що Лен та Кейт більше не подружня пара, надійшла до американських ЗМІ саме з боку режисера.<

Цікаво, що неприємні новини про проблеми у родині Бекінсейл-Уайзман вперше з'явилися ще рік тому. Проте, тоді акторка та режисер змогли віднайти консенсус та врятувати свій шлюб, протримавшись у якості подружжя до кінця жовтня поточного року. Причиною розставання Кейт та Лена прихильники кіноробіт режисера називають таємні стосунки тоді ще місіс Бекінсейл з англійським комедіантом Девідом Уолліамсом, проте, фанати Кейт відкидають цю інформацію, говорячи про містера Уайзмана та його минулорічний роман з 25-річною моделлю Сі Джей Франко як про єдину причину розпаду зіркової пари.

Варто відзначити, що познайомилися Кейт та Лен ще у 2003-му році на зйомках фантастичного екшну «Інший світ». Стрічку, у якій акторка грала головну жіночу роль – могутньої вампірки Селіни – знімав саме американський режисер. І хоча на той час і міс Бекінсейл, і містер Уайзман знаходилися у стосунках, декілька місяців спільної роботи над фільмом зробили свою справу: Кейт та Лен заручилися, а ще через рік – у травні 2004-го – побралися.

Наразі акторка готується до прем'єри чергової частини успішної вампірської франшизи «Інший світ» - «Війни крові» - котра з'явиться у кінопрокаті 6-го січня 2017-го року. Лен Уайзман виступає одним із продюсерів стрічки.

Теги новостей: