30.10.2016, 21:59

Надія Савченко розповіла, чому поїхала до Москви

Настя Миловидова | Все новости автора

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко запрошувала з собою до Москви й інших народних обранців. Цю новину вона заявила у ефірі одного з російських телеканалів.

"Моя сестра сказала, що вона обов’язково поїде підтримати Карп'юка на суді. Він, вольова людина, сказав, що на етап не поїде. Я теж свого часу так говорила. Проти моєї сестри відкрито кримінальну справу в Росії та її досі не закрили. Тому я вирішила, що поїду я... Я хотіла просто підтримати людину. Я знаю, що таке сидіти в клітці та не бачити жодного українця в залі. Це дуже паршиво,– підкреслила вона.<

Також нардеп зауважила, що не розуміє негативної реакції на її поїздку до Росії з боку своїх колег.

Я нікого про це не попереджувала, окрім відповідальних структур. В останню чергу я запросила депутатів поїхати зі мною. Всі сказали, що вони зайняті та не можуть. Я не розумію, чому це викликало таку реакцію, адже свого часу всі депутати так само їздили підтримати мене, і тоді ніхто не кричав їм, що це зрада, або що вони піаряться на мені,– підсумувала льотчиця.

Нагадаємо, вранці 26 жовтня стало відомо, що колишня полонена Кремля Надія Савченко прибула до Москви.

Перед поїздкою льотчиця записала відео, в якому розповіла про мету такого візиту. За її словами, вона своєю присутністю хоче підтримати Миколу Карпюка та Станіслава Клиха під час слухання їхньої апеляції.

Теги новостей: