07.11.2016, 09:53

У Маріуполі біля нічного клубу вбили чоловіка, ще один - у лікарні

Марина Началова | Все новости автора

У ніч на 7 листопада на Лівобережжі Маріуполя між двома компаніями перехожих стався конфлікт, під час якого один з опонентів дістав ножа. Як результат – один помер на місці, інший – у важкому стані у лікарні. Поліцейські докладають максимум зусиль, щоб затримати зловмисників. Розгорнуто комплекс оперативно-пошукових заходів.

Цю новину передає Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Донецької області.<

Повідомлення про те, що по проспекту Перемоги, що в Лівобережному районі міста, знаходиться труп невідомого, надійшло до поліції близько 4 ранку. Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що місцевий мешканець 1979 року народження помер на місці від ножових поранень. Його 37-річного товариша було виявлено недалеко також зі слідами ударів ножем. Правоохоронці з’ясували, що третій учасник конфлікту втік. Його місцезнаходження було встановлено. Чоловік розповів, що разом з друзями повертався з розважального закладу, коли назустріч їм вийшла компанія невідомих. Невинна розмова швидко переросла у взаємні образи. Щоб «дійти згоди», один з перехожих дістав ножа та поставив крапку у суперечці.

Правоохоронці ретельно обстежили місце злочину, опитані можливі свідки, очевидці, мешканці прилеглих будинків. На затримання небезпечних злочинців орієнтовано наряди, задіяні на забезпечення публічної безпеки, екіпажі патрульних. Співробітники кримінальної поліції розгорнули комплекс першочергових розшукових заходів.

«Сьогодні в 20 кілометрах від Маріуполя йде війна. Терористи розстрілюють мирні селища, вбивають людей, а у нас в місті о 03.50 ночі громадяни розважаються у нічних клубах. Як результат - чоловік 1979 року народження вбито, другий у важкому стані в лікарні. Заробляючи сотні тисяч прибутку у вихідні власники забувають про те, що йде війна, поліція працює з надривом. Крім своїх прямих функцій правоохоронці забезпечують тут, в зоні АТО, цілодобову охорону стратегічно важливих об'єктів, що підтримують життєдіяльність міст і населених пунктів Донеччини. Необхідно дотримуватися правил, обов’язкових для порятунку життя», - зазначив начальник ГУНП Донецької області В’ячеслав Аброськін.

Теги новостей: