09.11.2016, 23:28

В Одесі представили нового очільника обласної поліції

Марина Началова | Все новости автора

Начальником Головного управління Національної поліції Одеської області став генерал поліції третього рангу Дмитро Головін.

Цю новину передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Одеської області.<

Нового керівника представили заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та перший заступник Голови Національної поліції України Вадим Троян під час наради за участю керівників структурних та територіальних підрозділів поліції області.

«Дмитро Головін – досвідчений фахівець, який має досвід оперативної роботи в регіонах нашої держави, остання посада, яку він очолював - це Департамент карного розшуку Національної поліції України. Я вважаю, що він володіє обстановкою, яка склалася в Одеській області та спроможний в короткий термін організувати роботу всіх служб», - зазначив Сергій Яровий.

Дмитро Валерійович Головін проходить службу в органах внутрішніх справ з листопада 1996 року. За цей час він очолював кримінальний блок поліції Київської області та виконував обов’язки начальника поліції Київщини, а також займав різні посади в поліції Одеського регіону.

Довівши до особового складу наказ про призначення, Вадим Троян закликав нового керівника сумлінно нести службу та побажав терпіння та мудрості на новій посаді.

Теги новостей: