11.11.2016, 18:56

Сьогодні ворог практично всі обстріли зосередив на Маріупольському напрямку

Настя Миловидова | Все новости автора

Прес-центр штабу АТО опублікував дані, щодо ворожих обстрілів в зоні АТО станом на 18.00 11 листопада 2016 року.

Цю новину Донбасу передає Час Пік.<

З опівночі і до 18 години 11 листопада ворог практично всі обстріли зосередив на Маріупольському напрямку. Нехтуючи Мінськими домовленостями російсько-окупаційний контингент вів вогонь з мінометів по Красногорівці, та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї по Павлополю, Новотроїцькому та Старогнатівці. Крім іншого озброєння по Новомихайлівці вогонь вела БМП противника. Мало не щодня вперто продовжують бойовики обстрілювати і Станицю Луганську. Не став винятком і сьогоднішній день. Там противник вів вогонь з гранатометів. Загалом за вказаний період відбулося 12 обстрілів.

Хочу зазначити що після розшифровки даних з літального апарату збройних сил Російської Федерації "Орлан-10, що нещодавно був знешкоджений нашими військовими стало відомо про беззаперечну участь Російської Федерації у конфлікті на Донбасі. За допомогою безпілотника з бортовим номером 10332 здійснювались прицільні обстріли позицій підрозділів сил Антитерористичної операції з боку НЗФ у районах населених пунктів Широкине, Водяне, Талаківка.

Мінометний та артилерійський вогонь вівся з районів Саханка, Комінтернове, Заїченко.

За період з 08.20-11.30 10.10.2016 НЗФ було випущено по підрозділам сил АТО більше 200 мін та снарядів. Втрати склали: вбитими – 2, поранено – 6 . Прицільність обстрілів підтверджує дорозвідку наших позицій та корегування вогню артилерії НЗФ з боку ЗС РФ та в черговий раз підтверджує злочинну діяльність та безпосередню участь ЗС РФ в військовому конфлікті на сході України.

Теги новостей: