17.11.2016, 08:07

15 інтер'єрних ідей для маленької спальні

Анастасия Ягужинская | Все новости автора

Спальня - це одне з найважливіших місць в квартирі. У сьогоднішньому світі, з його шаленим ритмом життя людини рясніє стресами, проблемами, які вимотують, а сили на повноцінний сон зовсім не залишається. Тому спальня повинна бути тим острівцем, де людина може призупинитися, по справжньому розслабитися і повноцінно відпочити.

Більшою мірою це актуально для невеликих спалень, адже часто в них не дуже затишно, а все тому, що немає відчуття простору і свободи.<

На сьогоднішній день проблема маленької спальні для багатьох стоїть дуже гостро. Багато хто вважає, що змінити інтер'єр в такому обмеженому просторі неможливо, але це не зовсім так. Тут теж можна придумати багато цікавих і дотепних рішень, які зможуть перетворити вашу невелику спальню і зробити з неї багатофункціональну кімнату з яскравою індивідуальністю. Невелика спальня в мансарді може бути затишною і комфортною, якщо оформити інтер'єр в простому стилі, з використанням невеликої і легкої меблів яскравого кольору.

Придбати меблі Львів для будинку ви можете в сучасному супермаркеті Нова Маркет. Інтернет магазин пропонує широкий асортимент товарів для дому, від м'яких меблів до килимових покриттів.

Ідеї для маленької кімнати

1. В інтер'єрі даної спальні акцент зроблений на панно, розташоване біля узголів'я, яке робить приміщення глибше, а скло в інтер'єрі додає дизайну яскравості і легкості.

2. Інтер'єр спальні, розташованої в мансарді, оформлений в білому кольорі, що допомагає приховати низькі стелі, а круглі табуретки, замість тумбочок виглядають досить мило.

3. В інтер'єрі цієї невеликої, але компактної спальні немає звичних приліжкові тумб, замість них дуже оригінально виглядають лампи, а табурет прекрасно виконує функцію тумби.

4. Узголів'я ліжка розташоване в контрастно виконаної ніші, з матовою підсвічуванням, що виглядає дуже ефектно і досить красиво.

5. Дизайнер, для інтер'єру такій невеликій спальні застосував нестандартне рішення і зробив ліжко центральним елементом дизайну, розташувавши у вікна, картина додасть колориту.

6. Елементи декору і різноманітність підсвічування надають інтер'єру такий спальні романтичний і трохи загадковий вигляд, а шафи розташовані над узголів'ям, не займають місця і виконують роль декору.

7. Інтер'єр невеликої спальні оформлений з розрахунком поглибити кімнату, зробити її візуально більше, що ефективно вирішено, шляхом виділення стіни чорно-білими шпалерами.

8. Стіни використані в якості меблів, полиці дозволяють розмістити багато дрібниць і скорочують кількість меблів, звільняючи життєвий простір.

9. Стильна чорна меблі, в поєднанні з великим дзеркальною шафою створять шикарний і незабутній інтер'єр невеликої спальні, а шикарне покривало додасть загальну картину.

10. Нотку в невелику спальню вносять великі і різноманітні репродукції, що не зовсім характерно для інтер'єрів маленьких приміщень, але виглядає стильно і ново.

11. Кристально білий колір меблів і стін візуально збільшує кімнату, а яскраві вкраплення в дизайн пожвавлять інтер'єр.

12. Застосування в невеликій спальні багатофункціональної меблів допоможе звільнити простір і функціонально його вдосконалити.

13. Поєднання ніжно-рожевого і білого дозволяють додати інтер'єру невеликої спальні якусь загадковість, а складки напівпрозорої тканини додадуть всьому дизайну легкість і невагомість.

14. Інтер'єр повністю витриманий в чорно-білих тонах, а ліжко без узголів'я це тільки плюс, завдавши хитромудрий узор на стіну, можна створити його таким чином, що буде оригінально і стане головним акцентом спальні.

15. Просте і гладке узголів'я ліжка дозволить створити враження більш прямого і високої стелі, а незвичайні тумби створять неповторну атмосферу і підкреслять вашу індивідуальність.

теги: