18.11.2016, 23:51

Даріо Срна розповів про можливість грати в іншому клубі

Юлия Градовская | Все новости автора

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна розповів про плани на майбутнє і прокоментував свій можливий перехід в "Барселону".

- Ви не дивіться на мій вік, я поки ще збираюся пограти в футбол. Так, я пішов на тренерські курси, пішов, тому що з'явився вільний час. Поки себе я не бачу тренером, потім подивимося, як буде.<

Зараз у мене з "Шахтарем" контракт, я його буду виконувати до кінця. Ні у клубу, ні у президента немає ніяких додаткових зобов'язань переді мною. Я футбольна людина, точно залишуся у футболі. Якщо буду потрібен "Шахтарю", залишуся тут працювати. Але, як би не склалася моя кар'єра в майбутньому, я буду залишатися людиною "Шахтаря", буду завжди співпереживати за нього.

- У вас контракт з "Шахтарем" до літа наступного року. Чому такий обережний контракт на один сезон? Хто вирішив перестрахуватися?

- Не бачу жодних проблем в цьому. Є людина, яка все вирішує, це президент клубу. Я вдячний за новий контракт, що мені ще довіряють. Якщо я і далі буду справлятися зі своїми обов'язками, то підпишемо новий контракт. У "Шахтарі" міг би грати і без контракту, досить дружніх домовленостей.

- У зв'язку з цим цікаво тоді торкнутися розмов про можливість вашого переходу в "Барселону".

- Я не хотів би коментувати це. Я професіонал, у мене є контракт, вважаю неправильно говорити про мою кар'єру в іншому клубі.

Теги новостей: