Як вибрати дитячий диван та матрац: корисні поради

Анастасия Ягужинская | Все новости автора
дитячий диван

У кожного з батьків, коли виростає їхня дитина, виникає питання: як правильно вибрати дитячий диван? Справа ця, здавалося б, не складне, але невеликі нюанси, на які варто звернути увагу. Чи хочете Ви розкладний диван або класичний? Натуральний наповнювач або штучний? Тканинну оббивку або шкіряну?

Яку модель обрати

На сайті https://amebli.com.ua/ukr/detskie-divany існує величезна різноманітність моделей як закордонний, так і вітчизняних виробників, тому Ви з легкістю знайдете саме ту, яка впишеться і в кімнату, і в бюджет. Для дитячої часто вибирають ергономічні дивани, прикрашені принтами з улюбленими мультяшними персонажами. Дивани прямокутної форми з яскравою оббивкою давно вже стали класикою. Для оригінального оформлення батьки вибирають моделі у вигляді драконів, машин, кораблів або будинків для принцес. Дуже вдалим і практичним варіантом вважаються дивани-трансформери, бо вони об'єднують в собі спальне місце з місцем для відпочинку. Такий виріб дозволить звільнити додатковий простір для ігор та розваг.<

Найпопулярніші види дитячих диванів

М'яка книжка. Ці види розкладаються паралельно стіні та відрізняються своєю надійністю, компактністю і легкістю у використанні. На нижній частині вироби розташована петля, за яку слід потягнути до клацання і диван перетворюється в ліжко. Не забудьте зафіксувати максимальний розмір це допоможе Вам контролювати простір кімнати. У більшості випадків відстань від стіни буде не менше ніж 20 сантиметрів.
Єврокнижка і французька розкладачка. Такі варіанти розкладаються перпендикулярно стіні. Єврокнижка має викочування тип трансформації. Вона дуже зручна для ігор, доповнена м'якими безпечними бортиками та часто йде в комплекті з подушками. Французьку розкладачку не часто використовують в дитячих кімнатах. Ця досить нова модель на українському ринку трансформується в комфортне двоярусне ліжко. Відмінний вибір для сім'ї з двома дітьми, які будуть ділити одну кімнату.

Слід з великою увагою поставитися до безпеки. Він не повинен мати гострих кутів, металевих деталів. Цвяхи або скоби не повинні стирчати і випирати. Придивіться до висоти обраного Вами предмета меблів не рекомендується перевищувати 70-75 сантиметрів. Оббивку варто вибирати з натуральних матеріалів. Каркас повинен бути міцним, стійким і надійним. Краще уникати паєток, намистин і ґудзиків, або вони повинні бути міцно прикріплені до оббивки.

Матраци для дітей

Коли хвилюючі моменти з покупкою всього необхідного для нового маленького члена сім'ї підходять до логічного завершення, і маленьке ліжечко вже стоїть в спальні у батьків, саме час підібрати правильний дитячий матрац. Матраци для дітей компанії aMebli https://amebli.com.ua/ukr/matrasy-dlya-detey створюють комфорт і захист для Вашої дитини.
Обов'язковою умовою при виборі дитячого матрацу його розмір. В ідеалі розмір матраца повинен точно відповідати розміру ліжка. При виборі «на око» можна з легкістю помилитися та вибрати менший або більший розмір, тому перед покупкою бажано озброїтися рулеткою і виміряти обидві сторони ліжка.

Матраци для самих маленьких найчастіше мають габарити 60х120 см або 70х140. Такі розміри актуальні для малюків до 3-х років. Для старших діток вже використовуються більш «дорослі» розміри: 80х190, 80х195, 90х195, 80х200, 90х200.
В інтернет-магазині «АМеблі» https://amebli.com.ua/ukr Ви також можете придбати матрац для дорослих на будь-який смак та бюджет.