Найпопулярніші книги для юристів 2018

Ольга Станішевська | Все новости автора

Книги для юристів – популярна література, яка допомагає розібратися в багатьох аспектах законодавства. Знання своїх прав і свобод є «ахіллесовою п'ятою» нашого суспільства, що часто заважає реалізації особистих і соціально-політичних можливостей. Виправити ситуацію здатні як консультації у професіоналів, так і читання спеціалізованих видань.

Іншими словами, в даному розділі багато цікавого для себе знайде не тільки студент профільного факультету або практикуючий юрист, але і будь-який громадянин України. Спосіб викладу тісно пов'язаний з аудиторією, для якої призначена конкретна книга. Так, популярні видання пропонують виключно простий і доступний текст.<

ТОП-3 найцікавіших новинок 2018 року по юриспруденції

Рейтинг накращіх книг для юристів:

1. Охорона та захист права спільної власності подружжя: нотаріат, суд, виконавче провадження.

 

Дана наукова праця головним чином розрахована на юристів-науковців та практиків, а також на тих, хто цікавиться юридичними проблемами спільної власності подружжя.

Книга грунтована на теоретичних і практичних дослідженнях проблем захисту та охорони права спільної подружньої власності. Також, у монографії, запропоновано шляхи удосконалення процедури нотаріальних правочинів щодо розгляду судами нотаріальних актів та спільної власності подружжя, виконавчих дописів нотаріусів.

2. Практика застосування Європейської Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод: Стаття 6 та стаття 1 Першого Протоколу

 

Зовсім інша, та не менш цікава, за змістом і юридичним напрямом книга, у якій надаються витяги з рішень Європейського суду по правам людини.

Даний посібник призначений для суддів різних категорій – апеляційних господарських судів, місцевих господарських судів, юристів, суддів Верховного Суду, викладачів ВНЗ, студентів та аспірантів.

3. Господарський процес в суді першої інстанції 2018 За новими правилами.

 

Це один з найбільш цікавих і доступних для сприйняття посібників для юристів по судочинству. У цій книзі спеціально розроблено схематично-показовий порядок статей Господарського процесуального кодексу, з метою покращення візуального сприйняття та полегшення користування посібником.

Юридична література зазвичай асоціюється з такими професіями як адвокат, слідчий, суддя.

Однак спектр книг по даному напрямку дуже широкий:

  • навчальні посібники;
  • законодавчі документи;
  • довідники;
  • юридичні поради на різні випадки життя;
  • видання по окремих правових сферах (судочинство, сімейне право, криміналістика і так далі).

Будь-яку з цих книг, а також велику кількість інших, по темі «Книги для юристів», ви можете замовити в інтернет-магазинах, це зручно і швидко. Також можна замовляти оптові доставки за вигідними цінами. Завжди надійно співпрацювати з тими компаніями, які напряму пов’язані з видавництвами.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: