24.10.2019, 22:37

AYMobile: запчастини та аксесуари для смартфонів на будь-який вибір

Анастасия Ягужинская | Все новости автора

Смартфони давно стали невід'ємною частиною життя сучасної людини. Практично кожен піклується про свій телефон, наряджаючи його в різноманітні чохли, наклеївши плівку або скло для захисту екрану, прикрашаючи красивими аксесуарами. Усі ці новинки для смартфонів можна придбати за допомогою інтернет-магазину, підібравши необхідні запчастини або аксесуари, не виходячи з будинку.

AYMobile - інтернет-магазин аксесуарів і запчастин для телефонів

Виробники телефонів піклуються про своїх користувачів, вони винаходять міцні екрани, захист від пилу і вологи, батарею, що дозволяє використати активно телефон тривалий час. Для таких же цілей існують і зовнішній акумулятор, так званий Power Bank. Вони обов'язково знадобляться, адже навіть самі передові батареї смартфонів мають обмежений робочий ресурс. Але що ж робити, якщо батарея перестала тримати заряд, а телефон ще готовий швидко і комфортно працювати? Чи новенький смартфон впав, і тріщини на екрані просто спотворили робочий стіл? Адже можна пошкодити сенсор і телефон перестане виконувати свої функції, стане некорисним. <

AYMobile знаходиться серед перевірених і надійних інтернет-магазинів. Тут величезний вибір акумуляторних батарей, сенсорного скла, тачскринів, дисплеїв, захисного скла і всіляких деталей. Також цей магазин займається продажем різноманітних гаджетів, а ще надає послуги з ремонту телефонів і ноутбуків. І усе це за доступними цінами, а терміни доставки приємно дивують. Зараз AYMobile запустив відмінну акцію: при реєстрації кожен клієнт отримує знижку в три відсотки. Це приємний бонус навіть при невисоких цінах.

На що треба звертати увагу при виборі запчастин для смартфону?

Сьогодні досить рідко люди звертаються в сервісний центр або в центр по ремонту телефонів. І це не дивно, оскільки часто буває так, що поломка не підлягає сервісному обслуговуванню або в ремонтній майстерні немає необхідної деталі. У таких випадках слід шукати рішення в AYMobile, де в наявності різні запчастини для телефонів, які врятують пошкоджений девайс.

Щоб правильно підібрати ту або іншу деталь, слід звернути увагу на наступні характеристики:

  • марка телефону. Усі смартфони мають приблизно однакову структуру, але підбирати деталі треба відповідно до фабричних параметрів. Важливо вивчити не лише бренд, рік випуску, марку, але і розміри пристрою.
  • особливість поломки. Тут можна звернутися за онлайн-консультацією і фахівець підкаже, що саме треба купувати. В деяких випадках потрібно комплект деталей.
  • надійність постачальника. AYMobile - професійний постачальник, який пропонує повний каталог з наявністю деталей до усіх популярних брендів, тут надаються консультації і послуги доставки.