28.06.2020, 20:05

У День Конституції над Донецьком запустили величезний прапор України

Марина Началова | Все новости автора
флаг

Сьогодні, 28 червня, військові, волонтери та активісти нагадали мешканцям окупованого Донецька, що Донбас - це Україна.

Як повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил, 15-ти метровий синьо-жовтий прапор запустили з нагоди Дня Конституції України у бік окупованого Донецька волонтери, переселенці та військовослужбовці цивільно-військового співробітництва.

Подібні заходи вже неодноразово проводилися на Донеччині та Луганщині і найчастіше були присвячені Дню Конституції та Прапора України.

"Ми нагадуємо мешканцям тимчасово окупованих територій, що Україна все ж поверне свої території і знову стане цілісною, - говорить волонтер на псевдо "Оскар". - Хоча пройшло вже дуже багато часу, але вас ніхто не кинув, давайте спільно боротися за Україну. У нас все вийде і цей синьо-жовтий стяг буде в кожному місті - і в Луганську, і в Донецьку, і в Горлівці, і Сніжному, і в Шахтарську".

Вже за кілька годин у групах соцмереж мешканців окупованого Донецька з’явилися фото та відео з українським прапором, що пролітав над містом.

Тим часом у День Конституції російсько-окупаційні війська не припинили обстріли: сьогодні на Донбасі вогонь відкривався двічи.