30.06.2020, 10:53

Турчинов очолить штаб партії Порошенка "Європейська Солідарність"

Турчинов возглавит штаб партии Порошенко

Екс-секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов заявив, що прийняв пропозицію очолити штаб політичної партії "Європейська Солідарність".

Турчинов написав про співпрацю з Порошенком в своєму Facebook, повідомляє Час Пік.

За словами політика, Україна, "неухильно наближається до соціально-економічної катастрофи".

"Мені боляче спостерігати, як національна безпека і оборона, яким я присвятив частину свого життя, знову стають далеко не першим пріоритетом держави, що в умовах війни неприпустимо.

Знову в наше життя повертаються замовні справи та політичні переслідування опонентів, що знецінює надбання Революції Гідності і кров українських патріотів. П’ята колона Кремля підняла голову, нахабно посилюючи свій вплив на стратегічні інформаційні ресурси, внутрішню та зовнішню політику держави. 

Дилетантизм та популізм, як ракова пухлина, руйнують управлінську вертикаль, ведуть до хаосу та дестабілізації", - написав Турчинов.

На думку Турчинова, Україні необхідна мирне перезавантаження влади.

"Нашій державі потрібні відповідальні професіонали, здатні зупинити руйнацію економіки, захистити країну та примусити всіх рахуватися з національними інтересами сильної і незалежної України. 

Мене не цікавить депутатський мандат чи державні посади, але щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила “Європейська Солідарність", - написав Турчинов.

Читайте також:

Тариф на транспортування електроенергії сильно підвищиться: як це позначиться на споживачах

В Україні з 1 липня збільшать пенсії та соцвиплати: кому пощастить

В Україні планують скасувати частину пенсій: хто потрапить "під удар"