30.06.2020, 18:13

Renault планує спільно з Запорізьким автозаводом виробляти авто

авто

Відомий французький автовиробник Renault не виключає можливості спільного виробництва автомобілів з Запорізьким автозаводом.

Під час візиту в Запоріжжя посол Франції в Україні Етьєн де Понсен заявив про те, що у Запорізького автозаводу може з'явитися можливість виробляти автомобілі спільно з Renault, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Як повідомляється в ЗМІ, Етьєн де Понсен заявив, що можливість реалізації спільного проекту Renault і Запорізького заводу вже розглядається. Деякі зволікання пов'язані з кризою в світовому автомобілебудуванні, яка була викликана пандемією COVID-19.

"Розглядається можливість реалізації проекту, але ця криза змусила компанію Renault, що дійсно вивчала цю можливість, трохи загальмувати і зупинити його реалізацію. Справа в тому, що зараз вся світова автомобільна промисловість знаходиться в дуже скрутному становищі, і можливо це вплине на перспективи реалізації цього проекту . Втім, він залишається на порядку денному, і рішення буде прийматися відповідно до ситуації ", - цитують у ЗМІ посла Франції в Україні.

Читайте також:

Запорізький автозавод зупинив збірку Lada: названа причина

Запорізький автозавод збирається випустити нове авто (фото)

Теги новостей: