30.06.2020, 19:10

Окупанти заблокували роботу двох пунктів пропуску на Донбасі

Ольга Романец | Все новости автора
КПВВ

З 11 червня бойовики блокують роботу КПВВ "Мар’їнка", а з 28 червня КПВВ "Новотроїцьке". Пропуск здійснюється лише у "Станиці Луганській".

Про це інформує пресслужба ДПСУ, повідомляє Час Пік.

Згідно з вимогами наказу Командувача об’єднаних сил, контрольно-пропускні операції в КПВВ "Новотроїцьке" здійснюються щоденно на виїзд до тимчасово окупованої території з 7.00 до 18.00, на в’їзд до контрольованої території - з 7.00 до 20.00, а в КПВВ "Мар’їнка" - щоденно з 11.00 до 14.00. Проте, ці дорожні коридори наразі заблоковані бойовиками незаконних збройних формувань.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду "Станиця Луганська" пропуск громадян в пішому порядку через лінію розмежування здійснюється щоденно на вихід до тимчасово окупованої території з 7.00 до 18.00, на вхід до контрольованої території - з 7.00 до 20.00. Вчора даний КПВВ перетнуло понад 800 осіб.

Пропускні операції в КПВВ "Майорське" та "Гнутове" на даний час не здійснюються.

Зазначимо, що уповноважені службові особи Держприкордонслужби відмовляють у пропуску під час в’їзду з тимчасово окупованих територій особі, яка не надала згоду на обсервацію або самоізоляцію з використанням додатку "Дій вдома".

Читайте також: З 1 липня в Україні зростуть штрафи для водіїв: подробиці

Євросоюз не відкриває кордони для українців, але є винятки

"Велике будівництво": ремонт автошляху від Станиці Луганської до Сєвєродонецька завершено на 80%