07.07.2020, 15:37

Прилєпін пропонує провести референдум щодо приєднання до Росії всіх анексованих РФ територій

Ольга Ранська | Все новости автора
Прилепин

Одіозний російський письменник і колишній Донбаський бойовик Захар Прилєпін запропонував провести референдум щодо приєднання до Росії фейкових "республік ""ДНР" і "ЛНР", а також інших раніше анексованих Росією територій: Придністров'я, Абхазії та Південної Осетії.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті партії Прилєпіна "За правду", лідером якої він є.

Партія пропонує це зробити шляхом внесення до Конституції РФ норми, яка дозволяє приєднувати до країни будь-яку територію, 75% громадян якої проголосували за входження до складу Росії.

"Ми виступаємо за негайне визнання Донецької народної республіки (ДНР), Луганської народної республіки (ЛНР), Придністровської Молдавської Республіки (ПМР) і за результатами референдумів включення їх до складу Росії. Ми виступаємо за негайне за результатами референдумів приєднання до Російської Федерації Абхазії і Південної Осетії на правах суб'єктів Російської Федерації", - йдеться в повідомленні на сайті партії.

Нагадаємо, Захар Прилєпін брав участь у військових діях на Донбасі з 2014 року на боці невизнаної "ДНР". У 2015 році був радником колишнього ватажка "ДНР" А. Захарченка, "дослужився" до звання майора.