07.07.2020, 18:29

Зведення ООС: режим припинення вогню був порушений 7 разів, поранені 4 бійця ВСУ

оос

7 липня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі і пз озброєння, яке давно має бути відведеним від лінії бойового зіткнення.

За останню добу режим припинення вогню на Донбасі був порушений 7 разів, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог на світанку застосував заборонені Мінськими домовленостями зразки озброєння на підступах до Новотошківському. На цій ділянці фронту противник понад півтори години здійснював обстріли позицій ООС з артилерійських систем калібру 122 мм, 120 мм і 82 мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники з гранатометів різних систем і стрілецької зброї провокували українських захисників у Старогнатівки і Водяного.

Неподалік Богданівки окупанти вели вогонь з протитанкового ракетного комплексу, а поблизу Авдіївки двічі задіяли гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

За поточну добу в результаті ворожих обстрілів четверо військовослужбовців ООС отримали поранення.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався.

Читайте також: МЗС України попереджає про масштабний наступ російських військ