09.07.2020, 16:36

З'явилася дата можливого відкриття двох нових пунктів пропуску на Луганщині

Ольга Романец | Все новости автора
КПВВ

Два нові пункти пропуску на лінії розмежування на Донбасі можуть бути відкриті через 4 місяці. Йдеться про двох пунктах пропуску в Луганській області, де до сих пір функціонує єдиний пункт пропуску в Станиці Луганській.

Такий термін узгодили учасники Тристоронньої контактної групи під час переговорів в режимі відеоконференції 8 липня, передає Час Пік з посиланням на пресслужбу офісу президента.

Йдеться про двох пунктах пропуску в Луганській області, де до сих пір функціонує єдиний пункт пропуску в Станиці Луганській. Пункт пропуску в Золотому Українська сторона побудувала кілька років тому, але представники ОРДЛО досі відмовлялися там робити пункт пропуску.

"Для вирішення гуманітарних питань українська делегація наголосила на необхідності і готовності зі свого боку забезпечити пропуск громадян через все КПВВ, проте питання залишається невирішеним через неконструктивну позицію іншої сторони. Підтримку знайшла позиція української делегації по можливості відкриття двох нових КПВВ в Луганській області протягом чотирьох місяців". - йдеться в повідомленні ОП.

Читайте також: На Луганщині відбулося урочисте відкриття підстанції ПС 500 кВ "Кремінська" - фото

Постраждалим від лісових пожеж в Луганській області виплатять компенсації: в Кабміні назвали суми

Теги новостей: