13.07.2020, 08:58

У ДТП під Києвом п'яний водій вбив 4 осіб: загинули батьки з 2 дітьми

Киевская, ДТП

Під Києвом сталася масштабна ДТП. Розбиті три легкових автомобіля. Загинули члени однієї родини, у тому числі двоє дітей. За життя 12-річного хлопчика борються лікарі.

ДТП сталася на Старообухівській трасі в п'яти кілометрах від Києва. Про це 12 липня повідомив "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

За словами свідків, водій Mercedes врізався в Mercedes Sprinter, потім вилетів на зустрічну смугу та влетів в автомобіль Hyundai, в якому сиділи 5 пасажирів, серед яких було троє дітей.

Постраждалих з понівеченого авто витягували рятувальники ДСНС. Три людини з автомобіля Hyundai загинули на місці аварії, постраждалих з Mercedes Sprinter госпіталізували.

Всього в автомобілі Hyundai їхали п'ять чоловік. В результаті ДТП загинули троє - двоє дорослих і 8-річна дівчинка. Двоє хлопчиків 10 і 12 років були госпіталізовані в критичному стані, пізніше надійшла інформація, що 10-річний хлопчик помер.

Винуватцем аварії став водій Mercedes Антон Ж, який знаходився у нетверезому стані. Драгер показав наявність в крові 1,37 проміле, також були зафіксовані ознаки наркотичного сп'яніння.

Винуватець аварії має дві судимості - за умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень співробітнику правоохоронних органів таза вчинення ДТП в стані алкогольного сп'яніння, що призвело до смерті людини. Про це у своєму Facebook повідомив активіст Василь Крутчак.

Киевская, ДТПКиевская, ДТП