13.07.2020, 12:51

Під Києвом затримана озброєна банда: поліція показала кадри спецоперації

Под Киевом задержана вооруженная банда

На Київщині співробітники поліції затримали озброєну банду, яка підозрюється у вчиненні розбійного нападу на підприємця. Члени групи підозрюються в скоєнні розбою, бандитизмі, незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами.

Максимальне покарання, яке загрожує затриманим - позбавлення волі на термін до 15 років з конфіскацією майна, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Київської області.

Розбійний напад на підприємця стався в смт Козин в Обухівському районі Київської області в червні цього року. Група невідомих осіб в масках увірвалися в приміщення, нападники залякали господарів, зв'язали їх пластиковими стяжками, застосували зброю та погрожуючи фізичною розправою забрали з дому велику суму грошей.

При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку поліції встановили особи зловмисників та затримали їх на території Києва та області.

Четверо фігурантів затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщені в ізолятор тимчасового тримання.

Під час проведення обшуків за місцем проживання затриманих вилучено зброю, боєприпаси, банківські картки, мобільні телефони, мототранспорт, на якому нападники скоїли розбійний напад, автомобілі та інші речові докази.

Слідчі поліції відкрили кримінальні провадження у ч. 3 ст.187 (розбій), за ст. 257 (Бандитизм) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Затриманим членам банди повідомлено про підозру. Поліція перевіряє їх причетність до скоєння інших злочинів на території області.

Читайте також: У ДТП під Києвом п'яний водій вбив 4 осіб: загинули батьки з 2 дітьми

Под Киевом задержана вооруженная банда Под Киевом задержана вооруженная банда Под Киевом задержана вооруженная банда Под Киевом задержана вооруженная банда Под Киевом задержана вооруженная банда Под Киевом задержана вооруженная банда Под Киевом задержана вооруженная банда