14.07.2020, 11:43

У Харкові жінка задушила свого 10-річного сина і порізала собі вени

В Харькове женщина задушила своего 10-летнего сына и вскрыла себе вены

У Новобаварському районі Харкова 37-річна жінка задушила свого 10-річного сина, після чого покінчила з собою. В ході огляду приміщення поліцейські виявили передсмертну записку, яку залишила загибла.

Інформація про те, що трапилося в будинку по провулку Тбіліському надійшла в поліцію 13 липня близько 21:15. За адресою виїжджали слідчо-оперативна група, працівники місцевої прокуратури та пересувна криміналістична лабораторія, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

Попередньо встановлено, що 37-річна жінка задушила свого сина. Після цього вона порізала собі вени і померла від втрати крові.

В ході огляду приміщення виявлено передсмертну записку, яку залишила загибла.

Правоохоронці з'ясували, що останні півроку жінка мала фінансові проблеми, брала кредити і не могла їх самостійно повернути, тому перебувала в депресивному стані.

До адміністративної та кримінальної відповідальності жінка раніше притягувалася. За словами сусідів, жінка вела себе адекватно, спиртними напоями не зловживали. Вона часто просила гроші в борг і завжди їх повертала.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.