15.07.2020, 08:30

"Нова пошта" поміняла графік роботи 250 відділень

"Новая почта"

Компанія "Нова пошта" повідомила про зміни в роботі вантажних відділень в обласних та районних центрах. Поміняли графік роботи 250 вантажних відділень "Нової пошти".

Українська компанія "Нова пошта", що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок, з 13 липня поміняла графік роботи вантажних відділень в обласних і частково районних центрах, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу компанії.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті "Нової пошти", з 13 липня в обласних і частково районних центрах вантажні відділення "Нової пошти" поміняли графік роботи.

Тепер 250 вантажних відділень в будні дні будуть починати роботу на 1 годину раніше - з 8:00. У вихідні дні графік роботи залишається без змін.

"Нам вдалося прискорити доставку в відділення, тому вантаж приїжджає раніше. Щоб клієнти не збиралися в черги і не очікували на вулиці до відкриття, ми вирішили змінити графік роботи вантажних відділень.

Тепер всі зможуть отримувати відправлення навіть перед роботою, у зручний для них час", - зазначив директор з розвитку мережі "Нової пошти" Євген Тафійчук.

Довідка: До грузових відносяться відділення, в яких приймають та видають вантажі фактичною і об'ємною вагою до 1 тис. кг на одне місце, довжиною до 300 см і висотою до 170 см.

З детальним графіком роботи кожного відділення можна ознайомитися на ]]>сайті]]> компанії.

Читайте також:

В Україні з 1 серпня на 54,6% збільшиться тариф "Укренерго" на передачу електроенергії

Теги новостей: