21.07.2020, 17:53

З 23 липня буде обмежений в'їзд у зону ООС цивільних вантажівок

Марина Началова | Все новости автора
грузовики

З 23 липня до району проведення Операції Об'єднаних сил буде обмежено в’їзд цивільного великовантажного транспорту.

Про це повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил, передає Час Пік.

Починаючи з 23 липня 2020 року буде обмежено в’їзд до району проведення операції Об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях та пересування у вказаних районах транспортних засобів масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тон при температурі повітря більш ніж +28°С з 10:00 до 22:00. Обмеження діятиме до особливого розпорядження.

Обмеження руху не розповсюджуються на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Такі заходи здійснюються з метою збереження цілісності дорожнього покриття у районах здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, колодязів інженерних мереж, розташованих на проїзній частині, у період тривалої спекотної погоди, під час якої посилюється руйнівна дія транспортними засобами, забезпечення максимальної мінімізації шкідливого впливу на технічний стан дорожнього покриття автомобільних доріг.

Нагадаємо, за сьогодні на Донбасі окупанти відкривали вогонь 3 рази, поранені двоє українських захисників.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>