22.07.2020, 13:49

На Донеччині підліток розстріляв двох людей, захищаючи батька (фото)

донецкая

У Костянтинівці (Донецька область) підліток з рушниці вбив людину, намагаючись захистити батька. Ще одна людина поранена.

У Костянтинівці 15-річний підліток, захищаючи батька, з рушниці розстріляв двох чоловіків, які вимагали борг у його батька, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Поліції Донецької області.

21 липня близько 22:00 в Костянтинівський відділок поліції надійшло повідомлення про перестрілку на одній з вулиць міста. На місці події правоохоронці виявили тіло 47-річного жителя Краматорська і 34-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями.

Правоохоронці встановили, що чоловіки приїхали до свого знайомого в Костянтинівці, щоб вирішити конфлікт, проте конфлікт тільки посилився.

"Під час сварки прокинувся неповнолітній син господаря. Побачивши бійку, хлопець вирішив захистити батька. Він пішов у гараж, де взяв батька рушницю і зробив два постріли в бік кривдників, завдавши смертельні тілесні ушкодження одному і поранивши іншого", - йдеться в повідомленні поліцейських.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "Закінчений замах на вбивство". На даний тривають слідчі дії і проводяться експертизи.

Читайте також: У Лисичанську за дивних обставин виявили злодія (фото)

2

1

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>