23.07.2020, 13:55

У Полтаві озброєний гранатою викрадач авто взяв в заручники полковника поліції

Полтава, заложники

У Полтаві чоловік, підозрюваний у викраденні авто, взяв в заручники поліцейського та загрожує підірватисебе гранатою. Правоохоронці проводять спецоперацію із затримання підозрюваного в угоні.

Інцидент стався вранці 23 липня на вул. Остапа Вишні. Жителів міста закликали уникати території проведення спеціальної операції, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Полтавської області.

За інформацією поліції, проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір та загрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть переговори.

"Зараз на місці створено оперативний штаб, введена в дію поліцейська спецоперація, тривають переговори, мета яких змусити зловмисника здатися поліції, не завдаючи шкоди ні собі, ні оточуючим. Ми з'ясовуємо його вимоги", - повідомили в поліції.

Заступник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що злочинець захопив в заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

В ході переговорів з чоловіком поліція запропонувала йому вільно виїхати за межі міста, щоб виключити можливість вибуху гранати. Він погодився на цю пропозицію, гранату взяв з собою і виїхав на автомобілі за межі Полтави. Його супроводжують поліцейські автомобілі.

Спецоперація триває.

Полтава, заложники Полтава, заложники

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>