27.07.2020, 10:01

У ДСНС попередили про грози і шквали в деяких регіонах України

шквал

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій попередили про те, що протягом дня в деяких регіонах можуть погіршитися погодні умови.

У деяких областях України можливе істотне погіршення погодних умов, передає Час Пік з посиланням на повідомлення ГСЧС України.

За даними рятувальників, в західних, південних, а також в Житомирській області очікуються грози.

"Вдень 27 липня в західних, Житомирській областях та в південній частині грози, при грозах місцями шквали 15-20 м / с, в південній частині місцями значні дощі (I рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Однак відомий український синоптик Наталка Діденко вважає, що дощі навряд чи можливі. Навпаки, в найближчі дні стовпчики термометрів будуть рости. Найбільш жаркими регіонами, за її прогнозами, стануть східні і південні.

Раніше повідомлялося, що в Одесі після невдалих спроб підняти судно Delfi, яке затонуло біля берегів Одеси, ситуацію, яка склалася, було визначено як НС місцевого рівня. Причина в тому, що в воду знову почали витікати нафтопродукти, через що рівень забруднення води перевищив допустиму норму.

Читайте також: Ніхто не виживе: у Антарктики знайдена нова загроза людству

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: