28.07.2020, 09:02

Гайдай розповів, чого і коли чекати жителям Лисичанська від введення військово-цивільної адміністрації

лисичанск вга

27 липня в місті Лисичанську Луганської області указом Президента України утворена військово-цивільна адміністрація. Глава ЛОДА Сергій Гайдай розповів, коли городянам чекати змін на краще.

Сергій Гайдай записав відеозвернення, в якому повідомив, чого очікувати від введення в Лисичанську ВЦА, передає Час Пік.

За словами голови Луганської ОДА, змінити ситуацію в Лисичанську моментально не вдасться - знадобиться певний час.

"Попереду дуже багато важкої роботи в місті. Якщо хтось вважає, що завтра він прокинеться і місто зміниться просто на краще за ніч, то це не можливо. Це якісь байки в які я особисто не вірю. У що я вірю? В те, що певні результати роботи ви побачите протягом 1,5-2 місяців. Чекайте вже в самий найближчий час позитивних змін ", - зазначив Гайдай.

Хто буде очолювати ВЦА в Лисичанську поки не відомо, однак глава ЛОДА заявляє, що в призначення відбудеться найближчим часом.

"Ми сподіваємося, що швидко буде призначений керівник військово-цивільної адміністрації. Обов'язково проведемо зустріч з представниками громадськості та з жителями Лисичанська", - уточнює Гайдай.

За його словами, проблеми жителів міста зрозумілі. І навіть існує певній план, розрахований на 1,5-2 місяці, завдяки якому буде помітний в зазначений термін проміжний результат.

"Ми розуміємо ті проблеми, які є в місті. Зрозуміло, це вода, водопостачання, це проблема з каналізацією, але є план чіткий, розрахований на 1,5-2 місяці, щоб вже певні рухи до кращого ви побачили", - стверджує Сергій Гайдай.

Читайте також: Пастка на мамонта від "Лісічанскводоканал": місто повертається до первісності (фото)

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>