29.07.2020, 17:46

Ситуація на Донбасі: окупанти сьогодні здійснили один постріл з підствольного гранатомету

Марина Началова | Все новости автора
оос

Від початку поточної доби зафіксовано один постріл з підствольного гранатомету з боку противника. Цей факт мав місце поблизу населеного пункту Новолуганське. Постріл був не прицільним, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали.

Про це повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил, передає Час Пік.

Втрат внаслідок ворожого пострілу немає. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою.

У штабі зазначили, що від початку повного і всеосяжного режиму припинення вогню, який вступив в силу з 27 липня, не було жодного загиблого чи пораненого військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил.

Українські воїни виконують завдання за призначенням і продовжують надійно тримати лінію нашої оборони.

Крім захисту України від ворога, Об’єднані сили активно долучаються до відновлення та розбудови визволених населених пунктів Донбасу. Зокрема, сьогодні офіцерами цивільно-військового співробітництва доставлено та передано благодійну допомогу від волонтерів дитячому дошкільному закладу та малозабезпеченим сім’ям Чермалика, що на Приазов’ї. Також військовослужбовці Об’єднаних сил взяли участь у підготовці меморіалу Воїнам АТО до Дня визволення Авдіївки. Варто зазначити, що діти прифронтової Авдіївки власноруч виготовили оберіги і подарували їх захисникам України із вдячністю за нормальне життя, яке повернули місту після звільнення від окупантів.

Нагадаємо, сьогодні з поїздкою на Донбасі перебуває спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>