29.07.2020, 21:57

Що можна зробити з втулки від туалетного паперу

Багато з нас ніколи і не замислювалися, що втулки від туалетного паперу можна використовувати для виготовлення декоративних предметів. Ось кілька оригінальних ідей, як можна використовувати втулки від туалетного паперу або паперових рушників.

1. Ємність для розсади

У паперових валиках розсаду вирощувати дуже зручно. Вам потрібно просто помістити розсаду разом з валиком в землю і полити саджанець водою. Втулка згниє сама.

2. Підставки для телефонів

 

Виріжте у втулці отвір, який підійде за розміром вашого телефону. Придумайте відповідний спосіб опори для вашої нової підставки. Прикрасьте, як вам подобається.

3. Органайзер для взуття

Нікуди складати взуття? Зате на час карантину ви закупилися великими рулонами паперових рушників, і тепер можете зробити вашу передпокій більш зручною. Для початку визначтеся з розміром органайзера. Змастіть втулки клеєм і оберніть мінімум ще одним шаром міцного картону. Особливо це стосується нижніх рядів, на які буде тиснути вага всього взуття. Тому краще дайте більше картону нижнім втулкам і зробіть свій органайзер ширше для розподілу ваги. Далі пофарбуйте втулки під ваш інтер'єр і добре склейте їх між собою.

4. Упаковка для проводів

Зробіть з втулок спеціальну упаковку для проводів. Для цього потрібно взяти необхідну кількість втулок, обклеїти їх подарунковим папером для краси або розмалювати і вклеїти їх в підходящу за розміром коробку. Можна пробувати різні варіації з розташуванням втулок. Наприклад, не обмежуватися коробкою, а склеїти втулки між собою і підписати, який саме провід там знаходиться.

5. Органайзер для канцтоварів

Нудні чорні пластмасові органайзери для школярів нагадують про нудні шкільні уроки, а офісним працівникам – про те, що життя дорослих не казка. Але чому б не підкреслити свій внутрішній світ органайзером власного виробництва. Візьміть втулки – це вже готові осередки для канцтоварів, розфарбуйте їх, обклейте чим-небудь за бажанням, обріжте зайве, склейте між собою і – готово!

6. Декор для домe

З втулок можна зробити різні предмети декорування інтер'єру, наприклад, рамки для дзеркал або настінного годинника. Основне, що використовують для декору – це кілечки, які вирізують з втулок.